Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
1 Şehrime gel sevgilim...
Yarın çık gel...
Bırak herşeyi, bir bekleyenim var de, gel.
Gel ki bu şehir adımlarınla anlamlansın.
Gel ki bu şehir nefretim olmaktan çıksın.
Gel ki nefes alayım...
Gel...
0 Merhaba arkadaşlar gecen gece bir eve misafir olduk ve içler acısı bir durum ile karşılaştık. Bodrum katta yaşayan bu aile geçen kıştan bu yana kombi alacak durumları olmadığı için sadece bir odada elektrikli soba ile ısınmaya çalışıyordu ve malesef o evde yaşayan dünya tatlısı iki çocuk ve 12 yaşlarında bir diğer çocukları vardi ve iki odalarında ampul dahi yoktu. Rabbim yardımcıları olsun ve gerçekten ihtiyaçları olmasına rağmen kimseye karşı dile bile getirmemişler. Biz bu aile için kombi vb bi kaç şey alacağız. Herkez kendi bütcesince yardım etmek isterse yorum yapsın ulaşırım.
0 Merkezi kafeteryada cüzdan bulunmuştur. Kayıp edenler yorum yapsın ben ulaşırım.
0 Üniversite öğrencileri neden sanki Paris’ten gelmiş gibi hal tavır takınıyorsunuz? Çoğunuz çevre illerden geldiniz. Çoğunuz Zaza ve kürtsünüz zaten. Ayni kültüre sahibiz. Ancak kalkmış Bingöllüler yobaz, cahil ve açlıktan ölüyor diyorsunuz. Peki madem bu kadar zengin ve kültürlüsünüz o zaman neden eğitim seviyesi daha yüksek yerleri seçmediniz ya da neden sürekli işe ihtiyacımız var diyerek itiraf atıyorsunuz?
1 Yok Bingöl halkı açlıktan ölecekmiş bilmem lan yürüyün işinize. Sabahtan akşama kadar kafelerde bir çay parasına oturuyorsunuz. Sizin 3 kuruş paranız mı döndürecek lan Bingölü. Bingöl halkı zaten zengin. Size mi kaldılar ahahahahahjsjs
2 Sen bende neleri öpüyorsun bir bilsen. Herkesin perde perde çekildiği bir akşam siyah bir su gibi yollara akan yalnızlığı öpüyorsun.
0 Yemekhane de O. Çelik adında kart bulunmuştur. Sahibi kimse yemekhaneye bıraktım kartı. Gidip alabilir.
0 Öğrenciyim kiralık ev arıyorum bilen varsa yorum yapsın ulaşayım.👍🏻 Minimum 80 karakter
0 Part time çalışabileceğim bir iş arıyorum. Acil lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
2 Doğulu, köylü diye aşağılamaya çalıştığınız temiz yürekli kardeşlerimize uzattığınız dilleriniz boğazınıza kaçsın. 20 yıl bi apt da yaşar da komşunuzun adını bilmezsiniz. Sonra da insanlıktan, medeniyetten bahsedersiniz.
Yurdumun dört bi köşesinde kefensiz yatan dedelerimiz, doğu batı deselerdi şimdi albayrak yerine ingiliz bayrağı altında hepinizin adı CAN yerine CONİ vs. olurdu. Tezek kokulu a.çarşıya kurban olun conconlar.