0 Selam admin. Bizde sürekli avm de K.M gidiyoruz ve denk geldik fazla fazla hesap alınıyor. Genellikle düzelttiriyoruz insanı keriz yerine koymasınlar.
0 Hello my friends. I have a question. I am new in Bingöl and live in Düzağaç. But i need a better home. What can i do can someone help me please.. i ask some people they said i should write here on this page.
0 Şimdi almanyadan itiraf yapan şahıs. Yorumları okuyorum bende arkadaşlarda almanyadanız. Korkuyoruz yorumları beğenmeye. Diyecekler itirafi sen yaptın. Ayrıca iki kişi almanca yorum yapmış. Fazla belli olmuyor google çeviriden aldığınız merak etmeyin. 🤣🤣🤣🤣
0 Pubg ya da mobile legends B. B oynayan varsa yoruma nickleri yazsınlar arkadaşlar gün belirleyip turnuva yapmak istiyoruz.. Her hafta bir gün turnuva olacak toplamda 4 maç.. bir ay sürecek
0 Kasım ayında biri ile tanıştım ilk defa birini hayatıma almak istedim ama göreve gitti gelmedi geri. Adem D. Eğer Bingöl'de isen ve bunu okuyorsan sadece gelmeme nedenini öğrenmek istiyorum. (Turhalli)
0 Adminn , 3 tür avm de K. cafeye gidiyoruz. Menüyü bildiğimiz halde hesap kasada farklı söyleniyor. Giden olursa yiyip içtiğiniz ürünlerin fiyatlarına bakıp kasada kontrol ettirin.