Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Dün akşam p. cafe de oturduk ve orda kaç seferdir karşılaştığım bayan elaman ciddi manada senden etkilendim yorum yada beğeni yapsan bulurum seni
Rumuz: Ay tenli kadın
0 Edebiyat 3.sınıf 1.öğretim orta boylu siyah sakallı ve deri ceketli olan ve de sürekli arabayla okula gelip giden kişi. Takibimdesin cesaretimi toplar toplamaz ilk işim seninle konuşmak olacak.
0 El yazısı yazmak isteyen var mı ücret karşılığı bay bayan fark etmez ................................
0 Lise 11. sınıf Matematik ve Fizik öğretmeni özel ders veren var mı?
0 İ.E

Kadın dediğin önce iffetli olacak ağırbaşlı olacak. Atlamayacak öyle her lafa, muhattap olamayacak mesela onunla herkes. Arkadaş falan hikaye! "Çok tatlısın" diyemicek her önüne gelen! Gerektiğinde bir adım geride durmasını bilecek. Bilecek ki 'sultan' olsun bir adama, meze olmasın erkeklerin muhabbetine

Rumuz \ boş ver
0 Daha mutlu olmalıydım. Olamadım. o kadar saçma insanlar çıktı ki karşıma. Verdiği sözleri tutmayanlar cesaretleri olmayan sözde mangalda kül bırakmayan aslında boş olanlar. Ne dostluğu ne arkadaşlığı ne sevdayı bilen. Öyle insanlar geldi geçti ki hiç birinde gram suç yoktu aslında. Hepsi benim salaklığımdı hepsini ben aldım hayatıma. Arkadaşlığı bilmeyene dostluğumu zalime merhametimi korkağa cesaretimi verdim hep kendimden verdim bana birşey kalmadı. Benim hiç yabancı düşmanım olmadı hepsiyle kahve içmişliğim iki kelam etmişliğim var.
0 Mrb admin bi itirafta bulunacam bi çocuk var gfb de üye heralde kent parkta gördüm unutamıyorum onu dünya gfb liler günüydü arkadaşı ona furkan diye hitap etti esmer tatlı bi çocuktu bugün onu gördüm yine allahım o nasıl bi gülüş inşallah tekrar karşılaşırız.
0 Bilgisayar mühendisliği okuyan öğrenci ulaşabilir mi? Yazılım alanın da gelişmek isteyen arkadaşlar yorum yapabilir misiniz?
0 Dayalı döşeli kirası 300 ev mirhan beyin ara sokağı eski yapı isteyen olursa pazarlik payi var
0 27 Ekim Pazar 20.00 gibi O. Cafede yanında Kız arkadaşınla oturuyordun. Ama sevgili değildiniz kız sana kanka Diyordu mekanın sahibinin küçük oğlu gelip yanınıza oturdu onunla bayağı sohbet edip resimler çizdiniz. Hayranlıkla izledim seni... Göz altında yanağında ve boynunda izler morluklar vardı yeni kavga etmiş gibi. Askeri personel veya polistin galiba nolur bunu görürsen paylaşıldığında beğen ben seni 1 yıl sonrada olsa bulurum..
Rumuz: Bakakaldığım