Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Seyda Perincek-Evina Wendayi paylaşımını yapan kadındır. Paylaşımı ben yaptım 🙄 Erkektir diyen şahıs kimsin, sen ne alaka ?
0 Kanunların geneli zenginin malını koruma amaçlı olduğunda, fakir fukaranın toplu intiharların veya ölümlerin ne siyasilerin ne yöneticilerin nede zenginlerin umurunda değil. Çoban sabah kalktığında kurt kuzuyu parçalamış ya çoban demişki Hz. Ömer vefat etmiş bizde de Hz. Ömer olmadığından sadece dil ile Müslüman olunan her haltı kendine mubah sayan yönetenler olduktan sonra intihar vakaları fazla olacaktır. Birileri iktidarı kaybetmeme hırsı birileri iktidara gelme hırsı birileride insanları kendi emelleri için taraf yapıp bertaraf etme hırsıyla kavruluyor. Hal böyle olunca fakir ölmüş kimin umurunda...!

Rumuz / Fenerbahçeli 🇺🇦
0 Merhaba admin Diyarbakır’dan Bingöl’e gidecem bu akşam saat 18 civarı araba ile gelmek isteyen ulaş demesi yeterli olacaktır.
0 Ev eşyası olupta yanına bayan ev arkadaşı almak isteyen olursa ulaşabilirler mi?
0 Admin lütfen paylaşır mısınız uydukente çok acil 2+1 kiralık daire lazım.
0 Sevdiğim kadın soyadı Ö. diyen kişi adını yazar mısın? 🤔🤔
Rica etsem.
0 Selamun aleykum arkadaşlar, 
Gece üniversitem var o yüzden haftaiçi ve haftasonu sabah 8’den akşam 5’e kadar müsaitim. Elimden her türlü iş gelir ağır işlerde de çalıştım. Eleman arayanlar yoruma ulaş yazması yeterlidir.
0 Elimde temiz durumda bir adet çamaşır makinesi, bir adet 3lü bir adette 2li koltuk bulunmakta almak isteyenler varsa ulaşırım. Ciddi alıcılar yazsın.
0 Sürekli L.H.’ye girerken gördüğüm adının F.Ç. olduğunu öğrendiğim sarışın genç dün akşam sigara içiyodun gelecektim ama sanki tersleyecek gibi duruyordun biraz tebessüm :)
0 Kısa boylu siyah saçlı sakallı seni bulamıyorum sürekli sarı diye laf ettiği kızın sözlüsüyüm ben laf attığın konumlarda kamera kayıtlarına bakıyorum ama bulamadım seni biz denk gelmeden bana bir iyilik yap beni bul. Unutma ki her gecenin bir sabahı her sabahın bir akşamı var. Öfkem soğumadan karşılaşalım.
Not: Bizde her kadına namus gözüyle bakılır.