Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Merhaba akşam saat 18 gibi kültür mahallesinde arkamdan gelen bayan bir anda önüme geçtiniz duraksayıp baktınız korktunuz sanırım kusura bakmayın korkuttuysam sarhoş sandınız herhalde kusura bakmayın başım dönüyordu ve ayakta durmakta zorlanıyordum kusura bakmayın tekrar saygılar...
0 Myoda boyu kısa teknik bilimler bölümünde 2. Katta yanında kapalı kız olan açık bayan bugün gördüm E. cafeden çıkıyordun sonra bankta oturdun burdaysan görsen yazar mısın
1 Ne zaman şekilci olmaktan vazgeçip kafada olup bitenle ilgilenmeye başlarsak. İşte o zaman her şey daha anlamlı bir hăle gelecek.
0 Besyo okuyan kahküllü Kız (N) Cok tatlısın be cesaretimi toplayınca konuşmaya gelicem :)
0 Bir insan amaçsız olamaz ya bence boyle bişey yok yani neden hep sabit birkaç kişi herşeye beğeni atar ki amacınız ne yani bundan çok mu zevk alıyorsunuz söylesenize gerçekten dünya da ki işiniz bitti de buna mı sardınız ayıp ya bu kadar da işsiz olmayın alın bir kitaptan sadece bir kelime okuyun inanın ki o yapacağınız beğeniden daha faydalı olacaktır size kendinize gelir misiniz ayıp
0 Bu (M) adlı itirafın soyadını merak eden Bacım sen hayırdır? Benim itiraf attığım şahısı ne yapacaksın? Ne gibi önemli onu söyle ona göre söyleyim..
0 Bu gün Çarşamba 17.00 sularında çarşıda üniversite otobüsü bekledik. Gözlerinin içi ışık saçan hanımefendi göz göze geldik yanlış anlaşılmamak icjn fazla bakamadım. Umarım tekrar karşılaşırız.
0 Merhaba. Bugün saat 18.30 19 .00 da b blok kantininde oturan kıvırcık saçlı kadın dört kişiydiniz yaninda kapalı arkadaşın vardı yanılmıyorsam İngiliz dili okuyorsun. Seni bir daha görmek dileğiyle .
0 Cahit Zarifoğlu’nun eşi Berat Hanım’a yazdığı bir mektup;Berat’a. Bana soruyorsun şu resimdekiler kim, diye. Emin ol kim olduklarını çıkaramadım. Görünüşe bakılırsa mutlular. Fakat insanlara tavsiyem şudur ki, nasıl “zenginin parası, parasızın çenesini yorarsa”, başkalarının mutlu görünümü, insanı kendi mutlu olma imkanını, kabiliyetini görmekten alıkoymamalı. Filmler, resimler birer hayaldir. Başka insanların dış görünümleri de bizi aldatmasın. İnsan kendi mutlu olma imkanını görebilmeli. Mutluluksa filmlerin, romanların içinde değil, kendi yaşadığımız basit hayatın içindedir. Ve önemli olan yaşanılan “an”dır. Onu ibadet, sabır, anlayış, tevazu ve merhamet ile anlamlı hale getirmek mutluluğun ta kendisidir. Yoksa deniz kenarında fotoğrafçılar tarafından düzenlenmiş bir mutluluk tablosu sahtedir ve bazı saf kimselerin duygularını istismar etmekten başka bir şey ifade etmez.Anlatabiliyor muyum?
#dilbirin
0 Allah 'ım ! Beni bağışla bana hidayet nasib eyle , bana rızık ver, beni affiyette daim eyle Ve beni merhamet olunan kulların arasina daim eyle🙏
Rumuz; Genç Fenerli