0 Saat 1 civarı s taksinin oralarda çok güzel hanfendi yürüyordu bakıştık beraber cesaretimi toplayıp gelemedim yanınıza Bi yorum yaparsanız sevinirim Orta boylu 😍
0 Hani derler ya sevgi karşılıklı olunca güzel diye, o öyle değil işte aşkın nasıl bişey olduğunu kavuşunca değil, kavuşamayınca hissedebilirsin. Çünkü en güzel aşk sevipte kavuşamayanların aşkıdır . Çünkü aşk birlikte zaman geçirmek değil o yokken bile onu hissetmektir.
0 Sevgili bingöl halkı sizden bi fikir alacam Bi kız var benim eve yakın bi market de çalışıyor kaç gündür gidip geliyorum ama bi türlü konuşma cesaretim olmadı yemek tariflerini falan baya konuştuk ama kıza açılamadm ne der nasıl bi tepki verir onu da bilmiyorum ne yapmalıyım? Burayı okur mu bilmiyorum adını biliyorum. D Ramazan şerbeti için bi diyaloğumuz oldu size de ısmarlayım dedim teşekkür ederim dedi. Soy adını bilmiyorum bu ara da fikirlerinizi bekliyorum :)) soslu tavuk 😊😊
0 Ölsem haberi olmayacak, öyle vazgeçmiş ki benden. Kıyamadım kendimi de hatırlatmaya onu uzaktan seyrederken. Aramıza şehirler girmemiş de, bizim şehir haritadan silinmiş sanki onun için. Oysa mesafeler engel değil di gerçekten seven iki kalp için. İsteseydi bir yolunu bulur gelirdi bekleyisiydi benimkisi.. Şimdi artık istemiyor seni, yerine başka birini buldu ki sesi yok umutsuzluğu.Buldun değil mi? Unutturdu beni yeni gelen. Avuttun kendini değil mi? Oda beni bırakmasaydı diye düşünürken.Bıraktırmasaydın da, adam gibi sahip çıksaydın eğer gerçekten sevdiysen.