Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Ne övdünüz şu Bingöl'ü diyen kardeşim bir yeri övmek gibi bir amacım yok ki Bingöl ile tek alakam o üniversitede okuyor olmam ve Balıkesirde yetişmiş bir insan olarak bana ve yanımda olan hiçbir arkadaşıma bir damga vurulmadı kimse tarafından damgalanmadım ki kötüye denk geldiniz diye herkes kötü değil.
0 Merhaba psikoloji okuyan biri vardı adı G. Biraz sohbet etmiştik buralardaysan beğenebilir misin acaba profilini bi türlü bulamadim
0 27 ağusts günü özel hastanede karşılaştığm esmer hanımefendi kapıda baya durduk ama tek olmadığım için bir türlü konuşmaya fırsat bulamadım kaç gündür sosyal medyayı baya karıştırdm ama bir türlü bulamadm seni buralardaysan bi ses ver lütfen
1 31 Ağustos(Bu Akşam) saat 7.30-8.30 gibi Üni stadında koşu yapan açık uzun saçlı bayan. Ulaşabilir misin?
0 Bir tane sabuncu vardı uydukentte bulamıyorum bir türlü. Doğal sabun satan bir yerdi. Bilen varsa adres verebilir mi?
0 Acil 5 bin liraya ihtiyacım var. Kesinlikle güvenilir birinden almak istiyorum. Her türlü bilgimi verip düzenli geri ödeme yapacağım. Kötü niyetle yazmayın lütfen. Mecburiyet olduğu için burdan bulmaya çalışıyorum.. çevremde o kadar miktar verecek kimse yok. Ulaş demeniz yeterli.
0 Bir şiirim kalmıştı dilimde
Yazdıran beli yazan masundu bir tebesüm vardı
Güldüren beli ölen başkasıydı içimde bir hayalim vardı kalabalıklar içinde soran beli
Düşündüren boğulmuştu gözlerimde
Birde yüküm vardı çok ağır
Sebebi beli ama yaşatan ölmüştü kalemimde

(Kurdo)
0 Ne övdünüz be şu Bingöl'ü evet şehir olarak 10 numara ama insanlık desen 5 kuruş etmez iyi insanlar çok nadir Valla her pisliği yapıp üzerini örtüp sonra da yok Bingöl insanları yok böyle yok şöyle iyi.. Bingöl insanları dedim ama şu abaza insanlara söylüyorum yaşlısı genci Ap ayrı sen kimseyle muhatap olmasanda uzak kalsanda ak sütten çıksanda arkandan demediğini bırakmazlar. Normal arkadaşınla yolda yürü adın oruspuya bile çıkar. Kendileri namus bekçiliği yapmayı çok severler önce kendi namusuna bakın kimsenin namusu sizi ilgilendirmez siz kimsiniz ki birinin namusunu kolay kolay agzınıza laf yapıyorsunuz. Şimdi dengesizin biri çıkar saçma saçma yorum yapacak ama umrumda degil. İSTEDİĞİNİZ KÖTÜ YORUM YAPIN BOŞSUNUZ.
0 Rica ediyorum bilmeyen Alevîlik hakkında yorum yapmasın. (Karakteri olmayan 80 kişi buradan alabilir. #80 karakter)
0 Ben bingöllü değilim okumak için şehir dışından geldim herkes burada abartıyor yok efendim erkekleri abaza şöyle böyle bir sene okudum orda kimseden kötü bir laf isitmedim şahsıma ait kötü insanlara denk geldiniz diye herkesi bir kefeden saymayın çok rica ediyorum