0 İtiraf sayfası açtım ama kimseye hakaret etmedim bana yazıp hakaret edenler oldu ve şimdide seni savcılığa vereceğim tarzında tehditler aldım bu sebepten ötürü hesabı kapattım bir şey olma ihtimali var mı konu hakkında bilgisi olanlar yorum yapabilir mi lütfen
0 9 Kasım'da bir grup vardı siyah gömlekle gelmişlerdi.3 kişi aralarında biri vardı siyah pantolon'lu kırmızı bir ceket elinde. merkezi cafeterya ya gelmistiniz ben ve arkadaşlarım sizi çok beğendik. Yorum yaparsanız çok mutlu olacağız....seni tanımak isterim,ama sende istersen tabiki.
0 Arkadaşlar merhaba. Biz kendi aramızda hiçbir kuruluşa vakfa dahil olmadan çevremizdeki tanıdıklarımızın yardımı ile bir kaç aileye yardımda bulunmak istiyoruz. Bu konuda bizimle beraber olmak isteyen arkadaşlar varsa birlikte istişare edip gerekli ailelerin tespit ettikten sonra yardımlarını yapalım isterim. Bize katılmak isteyen değerli arkadaşlarım yorum yaparsa ben onlara ulaşırım. :)