0 Merhaba sosyoloji 4 sınıfta okuyan N. isimli arkadaşıma ulaşmam gerekiyor kendisi piralibey kız yurdunda kalıyor tanıyan eden varsa yorumdan ulaşırım ben
0 Sonra Ağustos Böceği Karıncayı bulmak için şöyle demiş; Merkezi Kafeteryada gördüğüm kırmızı fularlı kız sende bana bakıyordun. Yanında arkadaşların vardı gelemedim seninle konuşmaya, buralardaysan beğen ben ulaşırım sana :)))
0 Admin 12 Kasım'da sabah 11 gibi otogarda valizini merdivenlerde tasidigim sarışın bayan kırmızı valizli çıkarken de göz göze geldik burdaysan nokta koyman yeterli admin lütfen paylas
0 Mütemadiyen size kitap okuyorum. Açıyorum zamanı ve mekani sayfaları çevirip çevirip okuyorum. Konfor, ten ve tükürük tutkusudur diyorum. Allah kaçınılmazdır diyorum. Gelin bu zamandan şerefimizle geçelim diyorum. Siz ise diri diri ekran karşısına gömülmüş sacma sapan hareketler barindiran o videonun sonunu merak ediyorsunuz. Gelin bu kuşatmayı yaralım diyorum, Siz ahmaklık odasında görüntülerin esaretinde kaygısız birer seyirci kalıyorsunuz. Gelin yeni bir dünya kuralım diyorum, Siz teşhir sayfalarında metroseksüel jönlerle ve fink atıyorsunuz.
0 Sen her şeyi biliyorken, Ben her şeyi göze almışken, Sana uzaktan kıvranmak, Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin! Gecenin en berbat saatinde, Dudaklarım titreyerek, boynuma dolanan saçlarımdan nefret ederek uykusuzluğuma sövmek, Ve imkânsızı bildiğimden kızamamak sana, Nasıl bir öfkedir bilemezsin!