0 11.12 cumartesi tarihinde uydukentte ptt'nin ordaki bimde bi çocukla karşılaştık giyimini hatırlamıyorum balık hafızalyımda ben siyah uzun kalem elbise giymiştim yanımda arkadaşım vardı o da kırmızı kazak giymişti ( kendisi tesettürlü ben açığım) arkadaşm seninle çok bakıştı hatta siz çıkarken bile pencereden bize bakarak gittiniz. yorum yap bulalım seni :))
0 Gecenlerde yanlislikla bayan profili üzerinden kalacak yer konusunda itiraf yazdim ulaş ekibi herzamanki gibi devreye girdi. Sonra erkek profili üzerinden dönüş sağladığımda hiç biri cvp bile vermedi. Bu kadar abaza olmayin be biraz insan olmayı deneyin.
0 Ben evlenip ayrıldım, ve 1 tane kızım ve 1 tane oğlum birini instagramda tanıdım ne kadar doğru bilemem boşluguma denk geldi belki ama çok hoşlandım. O da sevdiğini söyledi fakat o evlenip ayrılmış çocukları yok benim çocuklarımı da babası vermiyor. Benim ailemde daha evlenmemi istemiyor bu arada yaşım 27.. Fakat bana net gel diyor bana hemen kararını ver gelip seni alayım diyor ha bu arada 1 ay oldu başkalarının msjlarına da cvp veriyor bana tek niyetim evlilik diyor 30 yaşında.. Annesiyle de konşturdu tek sorun benim onları bırakıp geri bingöle gelecegimi düşüyorlar ama ben de kendimi biliyorum verdiğim sözleri hep tutarım.İlk evliliği yabancı uyruklu bi kadın ve bana ben evlendikten snra sosyel medya kullanmam çnkü aklımı çeliyorlar diyor ne yapacam ben çok seviyorum. Gülüşü, bakışı, konşması herkesten farklı. (İzmirli) eğer oraya gidersem bir daha bingöle asla gelemem çnkü kapısını çalabilecegim hiç kimsem olmayack. (gizli olsun)
0 12 Aralık pazartesi günü saat 1.30 dış hastanesinde kilinik 20 kapının orda oturan beyaz ayakabili gri pijamalı siyah şişme mont giyen çocuk burdaysan begenirmisin (: