0 Bendeniz covid_19 insanların benden korktuğu kadar beni ve onları yaratan Allah tan korksunlarya. Bakmazlarmı bulaştığım zaman kimilerini öldürür, kimilerini yatalak eder, kimilerini uykularını kaçırır ve kimilerine hissettirmeden bularşır giderim. Tefekkür eden beni anlar; benden değil Allah'tan korkarlar çünkü bilirki herşeyin dizgini onun elinde. Vesselam.
0 Yılbaşı etkinliğine A...B.. cafede 2 kişilik rezervasyon yaptım bana eşlik etmek isteyen doğru düzgün eğlenmek isteyen var mı!Herşey bana ait Beğenmen yeterli (ilk itirafım)
0 Kaliteli kadın ; Herkese mavi boncuk dağıtan Evli adamlarla konuşsan Menfaat ilişkisi kuran Devamlı bencil olan Fazla meraklı olan Konuştuğun da cümle arasına küfür serpiştiren Konuştuğu kişi de sadakat bekleyip kendisi sadık olmayan Kanka dediği kişiyle ne olduğu belli olmayan Ama en sonun da karşısına iyi birinin çıkmasını bekleyen kişi Nick : pembe panter .
0 Güne bu veciz sözle başlamak isterim. Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı taktirde. Fani dünyada bıraktığın eserlerde kıymet verme. Allah'ım şeytanın bayramından ve şeytani baramlardan senin sonsuz rahmet in e sığınıyor. Yılbaşında n da sana sığınırım. Bendeniz Fırat kaydu. Bu arada kimliyim kayıp haber varmı arkadaşlar.
0 Yılbaşı gecesi nemi olacak ben size özet geçeyim bulabilen herkes apart daire tutacak ardından içkiler içilecek sonra ne yapılacağı belli zaten hani geçenlerde yurtta olay çıktı ya hayati tehlikemiz var diye belli hayati tehlikeniz var hemde çok belli yılbaşında daha belli ollacak evvela bi anne yapmayın oğlum kendinizi kullandırmayın iki kuruş para için yada 5 kuruş etmeyen insanlar için onları gösterdiğiniz sevgi saygıyı birazda anne babanıza gösterin yazık size yemin ederim yazık
0 Hadi bakalım peygamber efendimiz Hz Muhammed sa/ Doğduğu gün ve hicret arkadaşını söyleyin yorumları okuyacağım teşekkürler sayfa biraz kötülüklerden uzaklaşsn yeter artık 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏