Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Admin matematik ,fizik, kimya ,biyoloji dersleri için özel ders veriyorum saatlik 30 tl almak isteyenler ulaş demesi yeter (kpss matematik te veriyorum özel ders olarak )
0 Merhaba konserde 4 kiz ile halay cekmistim elini tuttugum kiz. Adini sormustum E.... Diyarbakirli olan kiz begeni yorum yaparsan ulasirim.


0 Merhabalar admin internetimi devretmek istiyorum ilgilenen olursa lütfen paylaşırmısın
0 Bugün sabah saat 9.30 gibi myo kafeteryasında bi kapalı kız geldi tost aldı dersim başladı diye gidemedim yanına eğer gördüysen yorum bişe yap
0 Bir cam ancak bu kadar tatlı silinebilir. Saat 13:30 civarı paçacı mahmut usta nın camlarını silen kız ne tatlıydın öyle sen ..
0 Ya arkadaşlar bi kendinize gelin aşk yaşanmamalı demiyorum ama bu sayfada biz gençler olarak ileriye dönük ( yuva kurmak ) ne yapmışız ülkenin hali ortada kim ne kadar gayret ediyor refah huzur mutluluk içinde yarınlara uyanmak için bu sayfa biraz politik olsa biraz bürokrasi hazretlerinin dikkatini çekse bence güzel şeyler olacak
Rumuz Baronnn
0 Fen edebiyatta görüyorum bazen dün gece konserde de gördüm krem rengi ceket giyen bıyıklı bı çocuk var ya sen yorum yap ya da cesaretimi toplayıp gelicem yanına. Senin gelmeni beklesem sanırım hiç gelmeyeceksin
0 Elinde wifi modem olan var mı uygun fiyata bırakacak yorum atsın ben ulaşırım......
0 Hadis-i Şerifte Buyuruldu ki:

Resulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) mescidde iken huzuruna girdim. Bana: "Ey Ebu Zerr mescide tahiyye (selam vermek) gerekir" buyurdu. Ben: "Mescide verilecek selam nedir?" diye sorunca: "(Girince) kılacağın iki rek'at namazdır" dedi. Ben: "Ey Allah'ın Resulü, Hazreti İbrahim ve Hazreti Musa'nın suhuflarında olanlardan herhangi bir şey size indirildi mi?" diye sordum, şu cevabı verdi: "Ey Ebu Zerr! (Evet, şu mealdeki ayetler indi deyip okudu:) "Şüphesiz iyi temizlenen ve Rabbinin adını zikredip de namaz kılan kimse umduğuna erişmiştir. Belki siz dünya hayatını (ahiretten) üstün tutarsınız. Halbuki ahiret daha hayırlı, daha süreklidir. Şüphesiz ki bunlar evvelki sabitelerde, İbrahim ile Musa'nın sahifelerinde de vardır" (A'la, 14-19). Ben tekrar sordum: "Ey Allah'ın Resulü, Hazreti İbrahim ve Hazreti Musa (Aleyhisselam)'nın suhuflarında ne vardı?" "Bunlarda" dedi, "hep ibretli şeyler vardı, (mesela şöyle denmişti): Ölümü görüp bildiği halde gamsız-kedersiz yaşayana şaşarım, Cehenneme kesinlikle inandığı halde gülene şaşarım, içinde yaşayanlarla birlikte dünyanın devamlı değiştiğini görüp de ondan tatmin bulana şaşarım. Kadere inanıp da (haram-helal ayırımı yapmadan hırsla mal peşinde) yorulana şaşarım. Ahiret hesabına inanıp da o maksadla çalışmayana şaşarım" (Rezin ilavesidir, ed-Dürrü'l-Mensur'da (6, 341) daha uzun olarak kaydedilmiştir)
Kaynak : Rezin
2 Götüne çarpmadığım adam kalmadı az daha kim vurduya gidecektik skxjnrmcmdmmrkckckdrkfk sevgiler saygılar