Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Bugün gördüğüm siyah üst siyah esarp giyen gratis çantası elinde olam myodan geliyordun 🌷🌷🌷🌷🌷
0 Hepimizin birilerine söyleyecekleri var bu sayfa da ona vesile Allah razi olsun. Ş isimli vatandaşa sesleniyorum o kendini bilir birileri hemen haber uçurur.Figen e ulaşamam zor değildi sadece acıdım senin ahlaksız davranışlarını kızın çekmesin diye keşke insan gibi olabilsen birilerinin hayalleriyle oynamak yerine insan olabilsen.Simdi sen kendini hep iyi gösterir sin de o iş öyle değil umut verip hayallerini yaktığın bir sürü kız var ve her biri ah etmiş olmalı ki bak kızın senden ayrı buyuyi.Allahin adaleti var işte ama senin vicdanın yokmuş bir kere ben nerdr hata payouorum demeden hala o yan yolra yürüyorsun bir de kendin gibi yan yolda yürüyen derdi sadece et parçası olan kankilerin var üzüm hikayesi gibi bu da.Tugce denilen birini eklemişsin yine bizim buralardan Jasmini eklemişsin amacın ne ki sürekli milleti taciz ediyirsun anlamadim ama senin gibiler bir gün büyük bedel ödeyecek.


0 dün hayatımda ilk kez bingölde beyaz arabayla kıvırcık saclı bi bebiş gördüm nokta koy ulaşayım sana
1 Bilgisayarımı satacağım uygun fiyata almak isteyenler ulaş yazabilir ............
0 İkinci öğretim okuyorum iş arıyorum eleman arayan ulaş yazabilir ................
0 İyi günler ben iş arıyorum saat 15 ten sonra çalışabileceğim bir iş garsonluk tecrübem vardır ulaş demeniz yeterli
0 Avm de k. Cafe ile ilgili kaç gündür itiraf atan kişi sana ulaşmam için bana bir işaret ver yada ulas demen yeterli keşke burdan itiraf atmadan bi konuşmayı deneseydin..
0 Günlük kiralık ev lazım bir kaç günlüğüne yardımcı olabilecek arkadaşlar yorum yapabilir mi?
0 Neler neler ne hayaller kuruyorum.
...
Mışıl mışıl uyuyor duygu nedir bilmiyor. 💫
Tan taşçı- neler neler 🎶🌸💫
( eski şarkılar her zaman daha özeldir.)
🌲🌲
0 Merhaba arkadaşlar acaba aranızda bingollu olupta Nevşehir de kalan okula giden çalışan farketmez varmı
Nevşehire gitmeyi düşünüyorum da