Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Günü birlik daire bulunur ihtiyacı olan ulaş yazması yeterli (seksen karakter)………….
0 Bu gün saat 1.30 gibi yemekhanede siyah tayt beyaz montlu kız sanırım sana ulaşmam gerek 🥺 burdaysan beğen lütfen


0 Her türlü mobilya montaj işlemi yapılır mutfak dolabı,sehpa masa Ulaş yazmanız yeterli
0 Beyaz eşya servisinde telefonlara bakıp bilgisayardan giriş yapacak bayan eleman arıyoruz çalışma saatleri 09.00 , 18.30 arası olacaktır.
0 KPSS denen aptalca sisteme sitem ediyorum. Meslek Lisesi okumuş öğrenciler, Üniversite'de stajını gerekli departmanlarda yapmış öğrenciler, staj yaptıkları yerlerde zaten gerekli eğitimlerini sahada görüyorlar. Üzerine ne diye Türkçe, Matematik, Tarih, Kimya, Fizik, Biyoloji soruyorsun ÖSYM ? Staj yaparken bomboş gezen, stajda iş yapmayan beceriksizler KPSS'ye hayvan gibi abanıp atanıyorlar ama işini stajda adam akıllı öğrenen insanlar sürünüp gidiyor. Herkes Türkçe, Matematik, Kimya, Fizik, Biyoloji bilmek zorunda mı ? Aptallıktan öte değil !
0 Bugün saat 11 12 gibi MYOnun ordan kalyuma doğru yürüyen 4 kız vardı. Topuklu siyah beyaz üst giyinen uzun bı palton vardı daha önce de gözlükle görmüştüm burdaysan beğen
0 Karşıyakada heryere yakın 3+1 kiralık evde 2 kişi kalıyoruz kira 1.100 tl 3 e bölündüğü zaman 350 tl gibi bisey dusuyor kişi başı girerken sadece kendine bir baza alıp girecek ayriyetten 350 tl disinda faturalarda 3 e bölünücek samimi güvenilir kafa dengi ev arkadaşı aranır üniversiteye 10 dakika yürüme mesafesinde hızlı yürürse 7 dkda varır koşarsada 4 dakikada
1 Matematik bölümünde okuyan ve sürekli siyah şişme mont giyen çocuk 🙄🙄 gına geldi sürekli seni ve montunu görmekten. Tamam anladık montun var🙄.
0 Her sabah 9 da dörtyolda gördüğüm siyah saçlı kız o ne güzel yürümek nasıl albeni dörtyolda çalıştığın yer sanırım siyah saçlı kara kaşlı gözlü taba ceketli farket beni nolur baş harfi Ş begen ulaşırım
0 Ooo admin nerelerdeydin yaa neler oldu neler sen yoktun