0 5.kat amfi 1'in önünde gördüğüm uzun boylu yüzünde iki beni olan kız bugün sanırım kırmızı siyah beyaz bir hırka giymistin O nasıl bir endamdır bul beni.
0 Bugün uydukentte o. önünden tek başına aşağı doğru yürüyüp sonra sola dönen sarışın kız adın h. Galiba arabayla yanından geçtim yanına gelmek istedim dönüş alana kadar kaybettim seni alt üst siyah giyinmiştin zayıftın ciddi bakışlı ama bi o kadarda güzeldin bu seni 5. defa görüşüm neredeyse herzaman tek başına geziyorsun çok tatlısın daha öncede p. Kafede çalışıyodun görüyordum seni tanışmak istiyorum seninle naif kız
0 Baba bugün 11 civarı sanayi bi aydınlandı benim mi gözler gitti yoksa abartıyotum mu çözemedim ama gacı çok güzeldi modacının orda gördüm burdaysan yaz ulaşırım:)
0 Merhaba bugün saat 12.00 gibi Üniversite kavşağında Malatya'ya giden arkadaşlarını uğurlamaya gelmiştin. Adın Büşraydı. Otobüs bekliyordum yoksa konuşacaktim.Aklım sen de kaldı. Bu sayfayı takip ediyorsan eğer bir işaret ver.
0 Merhaba arkadaşlar doğu expressi türü yapmayı düşünüyoruz , 1 ay önceden rezervasyon yapacaz gelmek isteyen varsa ulaş yazabilir . İtirafı attığıma.dahil.ekran görüntüsü aldım.. sahte hesaplara itibar etmeyin .. toplam 4 kişi olacaz .2 kişi lazım .
0 Bugun saat 12 de merkezi kafeterya da tek basına oturan üstünde sarı mor renginde hırka mavi pantolon sıyah beyaz bot vardı seni tanımak istiyorum beğenirsen ben bulurum seni
0 Bu sayfayı da bırakıyorum senin ne düşündüğünü ne hissettiğini bilmek dahi istemiyorum artık çünkü her gün her saat biraz daha uzaklaştıkca anladım uzaklık ayrılık gözümdeki perdeyi kaldırdı sana olan sevdamı bitirdi artık kuşlar kadar özgürüz ve sen artık başkalarının problemisin yollarımız açık olsun
0 Cumartesi Pazar Bingölde Bize Rehberlik Yapacak Bingölü Avcunun İçi Gibi Bilen 2 Kız Arkadaş Lazım Varmı Çekindiği Korktuğu Bişey Olmayanlar Ulaşş Yazsında Görelimm ??