0 Tarih 1.Sinif2.ogretimde okuyan kız bu gün seni kafeteryada gördüm gri çantalı uzun boylu düz saçlı çok güzelsin gözlerini aç ve beni artik gör nefesime karışan nefesin kadar uzağındayım
0 Kafeteryada oturan sarı saçlı mavi gözlü sari montlu tarih birinci sınıf ikinci öğretimde okuyan çocuk çok yakışıklısın kızların çok dikkatini çekiyorsun
2 Benim sana kurduğum her cümle şiir kokar. Sen insanın içindeki şairi parçalarsın acısını son damlasına sevincini en dibine kadar yaşatırsın. Senin adın İLHAM, senin adın AŞK ♡ #Şiir Felsefe 3 de Şair de Felsefe 2 de Seni çook seviyorum Felsefe 3 Sınıf Birinci Öğretimin Gülü ♡ Sen daima sus karakterin konuşuyor zaten Hanımefendiliğinle göz dolduruyorsun İyiki varsın Batman"lı.
7 İlk defa birini özlüyorum. Hani böyle nefes kursağıma kadar geliyor orada kalıyor. Sevme beni dedim. Sesini duyayım dedi. Aradım. Ağladı. Allah belamı versin ki sadece dışını sevmedim dedi. Benim için endişelenmeni sevdim. Dedi. Sinirlenince lafları nefes almadan saydırmanı sevdim. Dedi. Annene iş çıkartma yemeğini yediğinde tabağını kendin kaldır demeni sevdim. Dedi. Sessizce seni seviyorum deyişini sevdim. Dedi. Benim küçücüğüm dediğimde kızarmanı sevdim. Dedi. Sesini sevdim. Dedi. Kıskandığında sadistçe ettiğin tehditleri sevdim. Dedi. Güzel sevdi beni. Birdaha kimse onun gibi sevemeyecek beni biliyorum. Bu acıtıyor mu? Acıtıyor.