Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
4 Ben rahatsız olduğum bir durumu dile getirmek istiyorum. Ben bingölde öğrenciyim ve açık bir bayanım. Uygun giyindiğimi de düşünüyorum öyle eteklerle felan dolaşan biri değilim ama geçen kötü bir olay yaşadım dedem yaşında bir adam bana dönüp cehennemlikmişim muamelesi yaptı dışarda açığım diye. Arkadaşlar her açık insan günahkar mı ya da namussuz mu yada şöyle diyim herkesin sevabı da günahı da kendisine değil mi milletin bunu sorgulamaya ne hakkı var? Bingöl insanını severdim tabi genelleme yapmak yine yanlış biliyorum ama bu olaydan sonra soğudum bu şehrin insanlarından. Herkes kendi işine baksın ve şu da bir gerçek ki bingölde sözde kapalı kızlarının da neler yaptığını hepimiz görüyoruz.
5 Yaktım gemileri sana geliyorum... ( 80 karekter tutma beni gidiyorum ;) )
1 Bu aksam düzenlenen mezuniyet partisi tek kelimeyle harikaydı. Sürpriz evlenme teklifinden pasta savaşına kadar herşey çok güzeldi. Gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı . Partiyi düzenleyen arkadaşlar elinize kolunuza sağlık 😉
0 Çarşı merkezde teras kat ev devrediyoruz 2+1 full esyalı sadece eşyaları almak isteyen de var ise adminden bana ulaşsın ya da yorum yapsın.
2 Bir daha Abdullah Caf la ilgili birşey ne görmek ne de duymak istiyorum . Sadece video çeksin yeter ona başka birşey yapmasın..
2 İçinde geçtiğin konunun benimle yalnızca uzaktan alakası var.
Uzaktan, çok uzaktan.
İki şehir, iki ülke, iki kıta derecesinde değil.
Ben senin cümlenin başındaki özne değil,
sonuna konulmuş noktayım..
0 1+1 ya da 2+1 kiralık daire devreden yada bilen varsa ulaşabilir mi?
0 Selamın aleyküm
Arkadaşlar ev arıyoruz 3+1.
Eşyasız olması ilk tercihimiz
Herhangi bir bilgisi olan iletişime geçebilir mi?
1 Bugün kongre merkezi önünde rektörle konuşan üç medyacı çocuk. Cesaretinize hayran kaldım çekinmeden üniversitenin sorunlarını anlattınız. üniversitemiz de sizin gibi bir kaç kişi daha olsa her sorun dile getirilirdi. Tebrik ederim.
8 Tek bir kişi milyonlarca hayal.