Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Admin Bugün merkez ziraat atmede para çektim 200 lira. Ondan sonra hastaneye gittim. Artık atm nin yanında mı ya da hastanede mi düşürdüm bilmiyorum. Öğlen vakitlerinde bulan varsa bana ulaşsa sevinirim. Hayırlı akşamlar. 
0 Bugün saat 18.30 civarında üniversitenin içinde nizamiyenin önüne doğru koşarak kargo almaya giden ve dönüşte bir arkadaşıyla dönen, üzerinde turuncu tunik siyah etek olan ve çağrı merkezinde çalışan kapalı kız. Ben böyle bir güzellik görmedim. Vuruldum resmen size. Lütfen bu itirafa yorum ya da beğeni yapın ulaşayım lütfen. 
0 Uydukentte devren satılık cafe, ( tüm malzemeleri sıfır alınmıştır, alacak olan kişi için tezgah hazır durumdadır,) devretme nedeni; yurt dışına yerleşmedendir. Rte mah, bülent arınç cad üzerindedir. Ana yol üzerinde.
0 Merhaba cuma günü ziraat bankasının önünde sarı saçlı, saçları çok uzun bi bayan gördüm. Saçlarına vuruldum güzel kız. Çok görüyorum en son yazayım dedim E.. 😉
0 Tekrardan Merhaba Güzel İnsanlar.
Ben şu 22 yaşamındaki gencim :
Sözlerime burdan başlamak istiyorum ...
Şimdi insanlar ikiye ayrılır. Bunlar iki yüzlü insanlar ve olduğu gibi görünen inananlar.
En çok korkulacak tipler kimler sizce? 
Ben ömrüm boyunca iki yüzlü olmadım. İçim neyse dışım da odur. Hiç kimsenin günahına girmedim zorla. Herşey iki taraflı oldu. Karşımdaki bayana vaadler verip kandırmadım ben. Bugün seni severim yarın başkasını severek yola çıkacağımı hep dedim. Ruhum böyle kabul eden de oldu etmeyen de.
Siz şu insanlar hepinizi tanıyorum geneliniz ifşa oldunuz zaten. Son olarak dayı doğrudur bir çoğu insanı tanıyorum. Bingöl küçük yer tavsiyelerin çok çok teşekkür ediyor ve ellerinden öpüyorum. Günlük 30 lira Sadece sigaraya veriyorum. Dediğini yapacam sigarayı tek pakete düşürecem. Günlük 10 lira harcayacam. Arabamı da teslim edecem kullanmayacam. Ora benim bura benim yapmıyacam . Mantıklı geldi bana dediklerin belki de herşey benimmiş hissine kapılmış olabilirim. Herşeyden Önce Allah'a sığınacam . Ve tekrardan söylüyorum şu kötü yorum yapanlar varya benden bin kat daha kötü. En azından onlar gibi iki yüzlü değilim...
0 Kaç defa seni aramak istedim, kaç defa mesaj atmak istedim. Ama bir türlü atamadım. İçimdeki ses at ama aklım atma diyordu hep. Ne yapacağımı bilmez oldum,seni hala ilk günkü gibi seviyorum ama senin haberin dahi yok. Çok çaresizim.ilk defa böyle oldum. Çok canım yanıyor
0 Uydukentte 3+1, kirası 400-500 arasında kiralık ev arıyorum. Yardımcı olabilecekler yorum atabilirse ulaşabilirim.
0 Merhaba kolay gelsin. Dün akşam memozin düğün salonununda arkadaşıyla beraber arabasını getirmeye giden kırmızı tişörtlü kirli sakallı uzun boylu. Arabanın ön camında Lider yazıyordu. Lütfen sizden bana ulaşsın yada beğensin ben bulurum.
0 İyi günler admin. Kusura bakmayın sayfanızı işgal ediyorum ama mecbur kaldım. Köydeyim, sınavıma az kaldı. Çok yoğunum. Bu esnada merkeze gelmem imkansız. Bana bir kaç tane deneme lazım. Çarşıda olan arkadaş varsa bana alabilir mi? Hesap numarasını atsın ben parayı yollarım. Yardımcı olacak biri varsa yorum yapabilir mi rica etsem?
0 Merhabalar bu sabah kültür mahallesi otobüsünde bir bayan arkadaşla karşılaştım. İki kişiydiler. Siyah uzun bir elbise giymişti, tesettürlü, çok tatlı bir arkadaştın. Nasıl desem çok farklı etki bıraktın bende. Seni bir daha görür müyüm bilmiyorum. Buralarda mısın görür müsün onu da bilemem ama aklımdan çıkaramadım. Aklıma sadece burası geldi. Bunları görmeni çok istiyorum. Çok kısa da olsa bir kaç defa bakıştık.  Beni tahmin edebileceğini sanıyorum gönderiyi beğenir misin ben sana ulaşırım.