0 Arkadaşlar önceki itirafımda adamın bana sadece cimri olduğunu yazmışsınız. Bu adam sadece bana değil arkadaşlarına da böyle. Bana artık çok itici gelmeye başladı. Cimrilikten değil kesinlikle. Doğum günümü hatırlamaması, kötü zamanlarımda yanımda olmaması. Dediği her şey lafta kalıyor. Bunlar sizce ayrılık sebebi olmalı mı? İlk ilişkim ve kafam çok karışık.
0 Bir çoğunuz beni anlamayacak biliyorum. Uzun süreli ilişkileri hep kıskanmışımdır. Ben birini sevdiğim zaman kendime hep "ya daha iyisi varsa" diye soruyorum. Bu yüzden kendimi ilişkiye adayamıyorum. Çünkü birini ömür boyu sevebileceğimize inanmıyorum. Alışkanlık oluyor sadece. Dünyada çok erkek var. Birine bağlı kalıp hep onu sevebilmek imkansız geliyor. Hiç sevmemişsin diyenler olacak. Sevdim ama 2 yıldan sonra sıkılıp ayrıldım.
1 Beyler güzelliğe sadece siz önem vermiyorsunuz. Biz de kaslı, uzun boylu erkekleri beğeniyoruz. Şöyle esmer olacak,bir baktın mı tekrar bakacaksın. Siz, kızların yakışıklılığa önem vermediğini sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.
0 Bu akşam 21:30 civarı L.. Cafe önünden geçip yüzüme gülümseyen O... cafeye giren kıvırcık saçlı, siyah çiçek işlemeli elbise giyen, güzel kadın. Beğen nolur bulayım seni.
0 Birisini çok sevdim.. O da beni seviyor sanıyordum. Bana o kadar ilgili davranıyordu ki. Ama hepsi yalanmış. Ben onun görüştügü 2. Kadınmışım. Benimle sadece güzel olduğum için görüşmüş ve 1 hafta sonra nişanlanacağını ögrendim. Bu nasıl bir vicdansızlık?? Haksızlık değil mi bu?
0 Bir erkek zengin olduğu halde neden cimri olur arkadaş. Ben sırf para harcamasın diye cafede 1 bardak çay içiyorum. Çünkü hesabı bana ödetmiyor diye ben de para harcamamasına dikkat ediyordum. Tüm gün onun yanındayım bana hiç acıktın mı diye sormadı. Doğum günlerimi hatırlayıp kutlamıyor bile. 1 tl lik bişey alıp kutlasa o kadar mutlu olurdum ki . Sirf düşünüp aldı diye. Maddi durumu kötü olsa anlarım da aylik 7 bin tl geliri olan bir insan cimri olunca da dayanamıyorum.