0 Şu geçen 3 ayı iple çektim resmen . Hiç bu kadar heyecanlı olmamıştım sayılı günler kaldı okulların açılmasına ve sırf senin için bölüm değiştirdim Veteriner B.E Hem bölümüm hemde seni göreceğim için çok mutluyum.
0 Mrhb admin, üç-dört haftadir iş ariyorum ama malesef hiç bir sey çıkmadı.önlisans isletme ve çocuk gelisimi mezunuyum.Daha önce kasiyerlik,sekreterlik,musteri danışmanlığı ,stand elemani ve manav gibi yerlerde çalıştım .ön muhasebe ,satış, pazarlama,anaokulu ,rehabilitasyon merkezleri vb artık ne cikarsa çalışmak istiyorum. ( garsonluk ve bulaşıkçılık disinda) Yardımcı olabilecekler yorum yapabilir ,lütfen sırf yorum yapmak için yazma düşüncesi olanlar uzak dursun.
0 5 gün önce falan Bingöl de L.. kafede orda bize meyve suyu getiren çocuk sana aşık oldum. Burdaysan lütfen yorum falan yap ben seni tanırım. Günlerdir seni araştırıyorum ama bulamıyorum. Burdaysan yorum yap lütfen.