6 bir çarmıh gibi bırakıyorken kendini dünyaya hayatın ateş renkli kelebekleri bir bir tutuluyorken korkunç koleksiyonlar için bağırsam içimdeki dehşeti hırsım deler mi toprağı .
0 Ya admin sıkıldım ya sıkıldım herşeyi eleştiren insanları bari sen paylaşma ihtiyaç olur eywallah önemli bi sorun olur, biri gerçek anlamda bir itiraf ta bulunur... saçma sapan muhabbetleri sen paylaşma
0 Bugün 11 sularında simani arabasına binen kırmızı eşarplı kız. İnene kadar deli gibi baktın. İnince arkadaşınla beraber duraktan bana bakıyordun, sigara içerken geldin. Arkamda azıcık durup gittin. Amaç neydi beğen bulurum seni.
0 Merhaba, yüksek lisans için Bingöle geleceğim, öğretmenevi ile konuştum fakat fiyatı biraz yüksek geldi. 2 haftada bir 2 gece kalabileceğim uygun fiyatlı misafirhane tarzı güvenilir bir yer var mı bildiğiniz? Varsa fiyatıyla birlikte yorum yapabilir misiniz?
0 Hani Bingöl'ünüz bu kadar değerli ya insanları da anlayışlı ve ögrenciye değer veriyor. Ben tatil başlamadan önce eşyalı ev tuttum ve ev sahibi ile anlaştık. Bir gün bir telefon geliyor ben calışırken memlekette evi boşaltın diye. Evi boşaltacak kimsemiz yok ve eşyaları dışarı atıyor ev sahibi denen insan. İnsanlık bunun neresinde ve Bingöl gibi bi yerde hiç insanlık yok. Öğrenci nasıl olsa gidecek ne kadar öpersem ben bunu o kadar kâr hesabı öpüyorlar bizleri.