Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 K. Avm de G.de çalışan hızmalı kız. Geçen seneden beri görüyorum seni bugün adının A. Olduğunu öğrendim. Sosyal medyada bulamadım seni. Beğen ben bulurum seni.
Rmz: Arkadaşıyla gelen kiremit rengi gönlekli çocuk
0 Dün akşam saatlerinde k.avmde ki beyaz gömlekli 2 bayan ellerinde dosya vardı yaka kartına bakmaya çalışınca kendini uzaklaştırdın peşinizden epey geldim çekindim lakin burdaysan Beğen lütfen esmer güzeli..
0 Sevmek için ilaaa okumak mı gerek..? Bu nasıl bir mantık anlayamadım 😊 benim bildiğim okuyan insan biraz daha ön görüşlü olur .. rumuz (saçma sapan düşüncelerden )
0 Dün (10.10.18) Ş. Cafede gördüğüm gözlüklü kapalı bayan o gülüş neydi öyle ya beni benden aldı resmen. Bi çocukla önce bahçe de oturdunuz sonra içeri geçtiniz. İnşallah yanindaki sevgilin değildi. Dünden beri gözümün önünden gitmiyor o gülüşün. Lütfen ulaş bana. Aklımdan çıkmıyorsun
0 Bu sabah D. markete gelip bir kaç paket farklı farklı sigalardan aldın daha önce de gelmiştin itfaiye forması vardı üzerinde burdaysan lütfen ulaş
Para sayamayan kasiyer.
1 Merhaba ilk kez itirafta bulunucam az önce sevdiğimden ayrıldım ve sebebini bile bilmiyorum gurur yaptım siz yapmayın
0 Karşıyakada kiralık daire.Karşıyaka Kırtasiyenin sokakta 2. kat kirası 400 tl, yakıt 1.5 ton alınacak .
1 Plaka yazan itirafları acaba araç sahipleri mi yapıyor birilerini düşürmek için mi? anlamıyorum bu ne her itiraftan biri araba markası olamaz  bu kadar mi seviyesizleştiniz.
2 “Fakat, Allah kahretsin, insan anlatmak istiyor albayım; böyle budalaca bir özleme kapılıyor. Bir yandan da hiç konuşmak istemiyor. Tıpkı oyunlardaki gibi çelişik duyguların altında eziliyor. Fakat benim de sevmeğe hakkım yok mu albayım? Yok. Peki albayım. Ben de susarım o zaman. Gecekondumda oturur, anlaşılmayı beklerim. Fakat albayım, adresimi bilmeden beni nasıl bulup anlayacaklar? Sorarım size: Nasıl? Kim bilecek benim insanlardan kaçtığımı? Ben ölmek istiyorum sayın albayım, ölmek. Bir yandan da göz ucuyla ölümümün nasıl karşılanacağını seyretmek istiyorum. Tehlikeli oyunlar oynamak istiyor insan; bir yandan da kılına zarar gelsin istemiyor. Küçük oyunlar istemiyorum albayım.”
#oğuzcumatay
#tehlikelioyunlar
#ülkemgibiyim
0 Seni çok seviyorum sosyoloji artı tıbbi laboratuvar da okuyorsun hayırlı olsun canım sevgilim yalanı da inanmadım zaten ama seni öylesine çok seviyorum bir tek Allah biliyor ne olur gel yanıma lütfen gözlüklü sevgilim gelll çok acı çekiyorum