Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
1 İlk adımı atmak fedakarlık mıdır bi sevdıgim kişiye açılıp açılmama konusunda tereddüt yaşıyorum ona açıldığında benim hakkında ne düşünür bilmiyorum basit kız demesinden benim hakkımda olumsuz şeyler deme ihtimali de var sizce ne yapmalıyım ona açılmalı mıyım yoksa unutmalı mıyım?
1 Merhaba admin Bingöl'de soyadi "KANA" olanları tanıyan var mı acaba ulaşmam lazım benim teşekkürler. 😊
0 Herkesde bayan eleman ilanları veriyor. Vallahi iğrençlik bu ya aşağılıkça bi durum.
0 Bugün kaleönü arabasına yurtta binen aynı yerde polis evinde birlikte indiğimiz ve beraber tesadüfen diş hastahanesine gittiğimiz hatta aynı doktora gittigimiz S.A seni tanima şansım yok mu acaba ?
0 Cuma günü merkezide arkadaşlarla otururken az ilerimizdeki masada bayan arkadaşıyla oturan elinde telefon fotoğrafını çeken mor kazaklı kız. Bugünde merkezi kafeterya basamaklarından aşağı inerken denk geldik sanırım sende beni hatırlar gibi baktın😇 Bir daha gelelim 😇
0 Bugün saat 8 de K. avm'den çıkarken gördüm seni kapalı güzel hanım ve hatta sende bana bakıyodun senle bir arkadaşın önümde yürüyodunuz sana yetiştim geçerken bana baktığını da hissettim ben sade siyah giyinmiştim . Gözlerin beni benden aldı sen bi beğensen yeterli.
0 Admin paylasır mısın tıbbi dok ve sek. Anatomi vizelerden hangi konulardan sorumluyuz bilen yorum yapsın size zahmet.
1 Bunu nasıl paylaşacağımı bilmiyorum ama MYOda bu sene yeni başlayan Hakkarili A. İnstagram hesabın yok galiba seni tanıyan arkadaşlar burada vardır inşallah sana ulaşmak istiyorum . Admin lütfen paylaş onu bir daha görmek istiyorum.
1 M manavda son günlerde gördüğüm hanımefendi sizinle tanışmak isterim...((((Lower))))
1 Slm arkadaşlar bu hafta sonu gördüğüm bi olay beni gerçekten çok üzdü. Köyde yaşayan bi amcamız 4 çocuğu var ve duyduğuma göre yaklaşık 6 aydır evde TV yok kaç ay önce bozulmuş işte imkanı olmadığı için yenisini alamıyor gerçekten bi kış nasıl geçer o çocuklar için yardım etmek isteyen varsa yorum yapsın yoksa da uygun bi fiyata bırakacak olursa ben alcam. 🙏😒