Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0

Bingöl'de çalışabileceğim cafe işi var mı? Mağaza istemiyorum. O yüzden her yer bayan eleman arıyor demenize gerek yok. Cafe işi istiyorum. Eleman arayan yerler ya da haberi olanlar yorum yapabilir mi? Ben ulaşırım. 😊

0 Uydukent-Karşıyaka tarafında bay ev arkadaşı arayan varsa yorum yapsın. Minimum seksen....
1 Merhaba internet devretmek isteyen varsa yorum koysun ben ulaşırım.  (80 karakter)
0 Tam gün çalışmak istiyen erkek arkadaşlar yorum yapsın.
0 Cafede garson olarak çalışan güzel bakışlı ve bi o kadar da cool bayan ne yapacağımı bilemiyorum sana karşı, dün geri geldim ama çıkmışsın sanırım. Beğen.
0 A.kafede çalışan kapalı bayan, güzel gözlerine yazık ediyorsun çok sert bakıyorsun yanına gelmeye cesaret edemedim ne yapabilirim.
1

Deli gibi 2 yıldır aşık olduğun konuştuğun ama yitirmemek için ilişki olmasını istemediğin biri sana değer verdiği halde sevgili yaparsa sonra arası bozulunca sana dönüp başka şehirde olduğu için yanına gelmeni isterse bir günlük ne yaparsınız? Hayatta tek aşık olduğum insan, benim için çok hassas bir durum. Gitmeli miyim gitmezsem pişman olur muyum ilerde lütfen kendini yerime koyup anlayan bayanlar yardımcı olsa çıkmazların  en derinindeyim? 

0 Bugün saat 15.00 civarı şehir içindeki otobüslerinde karşılaştık seninle.
Arkadaşın ile DSI'nin ordaki aktarmada durdunuz galiba P.A yurduna gidiyordunuz. Hatta otobüsten inerken kapalı olan arkadaşın içerde kaldı senden sonra indi. Hatta inerken sen onunla birlikte güldün.
Sen çok  tatlı gülüyordun ...
Nasıl ulaşabilirim sana?
0 Bu lafim Bingöllü erkekler ve Bingöl Üniversitesi'nde okuyan hem erkek hemde bayanlara. Yanında sevgilisi olan kişilere bakmayın ayıptır günahtır kız erkek arkadaşıyla el ele tutuşmuş yürüyor, yanından  geçen erkekler kıza yiyecekmiş gibi bakıyorsunuz o adam size küfür etse haklıdır. Bu durum kızlar içinde aynı , yanında kız arkadaşı var çocuğa alıcı gözüyle bakıyorsunuz. Evet siz bir pislik olabilirsiniz ama karşınızdaki insanlara bu iğrenç duyguları yaşatmak zorunda değilsiniz cinsiyetiniz ne olduğu önemli değil insan olsanız yeterli.
0 İktisiad 4.sınıf 1.öğretim de okuyan R..... T.. seni her gördüğümde konuşmak istiyorum ama yanına gelmeye çekiniyorum, cesaretimi toplayınca karşına çıkacağım  çok tatlısın fazla Gülme sen güldükçe kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor, güzel gözlüm.
Rumuz İnşaattan seni gözlemleyen 😊😉