0 Gözlerinden bakıyorum göğün mavisine,kulak kabartıyorum;dilimden dökülen meleklerin kanat sesine...Hangi deniz,hangi ırmak veya hangi kadın daha güzel olabilir ki dalmışken senin seyrine...alfanzoo
0 Senden umudumu kestim çünkü beni sevmediğini gerçekten anladım. Geçen gece A. kafedeydin ve ben senin için o kadar oturdum ama sen yüzüme bile bakmadın. Bir defa göz göze geldiğimiz de başını hemen çevirdin ve ben üst üste bilmem kaçıncı sigarayı yaktım. Seni seviyorum ama vazgeçtim.
0 Ben G, sadece bir kere gördüğüm valizimi taşıyan kişi ismini tam olarak hatırlamadığım ama baş Harfi V sen kendin itiraf yazmış, beğen demişsin ama ondan sonra haber alamadım kendisi nerde acaba? Bu şu demek mi? Ben mi seni aramalıyım yoksa?
1 Merhaba üniversite öğrencisiyim uydukentte akşam 4 ten sonra çalışabileceğim parti time iş arıyorum , part time elemana ihtiyacı olan varsa yorum yapabilir mi ben ulaşırım.