Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Bingöldeki bazı insanlar neden insanların sorunlarını anlamıyor, Bingöl hakkında olumsuz bir yorum yapıldığı veya şikayet edildiği zaman bunu düzeltmek yerine neden beğenmiyorsan git tarzında saçma sapan yorumlar yapılıyor. Bakın Bingöl halkı birden fazla kişi bir konu üzerine yorum yapıyor ve rahatsızlık duyuyorsa bunu düzelme yoluna gidin lütfen. İnsanlık bunu gerektirir. Yok biz böyleyiz, yok öğrenciler bingölü bozdu, yok defolup gidin. Bunlar boş laflar. Biz mezun oluruz, diğer yıl başka öğrenciler gelir. Bu böyledir. Cahilliği bırakın ve lütfen biraz da Kibar olmaya çalışın. Biliyorum ki bunu anlamayacak, bir çok cahil insan yine yoruma saçma sapan şeyler yazacak, olsun. Ben biliyorum ki Bingöldeki güzel insanlar öyle olan insanlara papuç bırakmayacaklardır. Bu arada üniversite bir şehri güzelleştirir ve geliştirir. Lütfen öğrencilere düşman olmayın ki okumuş güzel nesiller yetişsin. Her koyun kendi bacağından asılır. Siz haşa Allah değilsiniz ki insanları yargılayasınız. Bırakın kim hayatını nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın. Vesselam.
0 (Y.Y.)Varto'lu,sen ne mükemmel,ne asil,ne güzel şeysin öyle.bana göre üniversite'nin,hatta bingöl'ün en güzel ve en çekici hanım efendisi sensin👍👍

#gülüşünetutuldum
0 Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Ben cuma günü hastaneye gittim. Kan falan aldılar. Üniversiteye hazırlandığım için gidemiyorum şu an. Laboratuvar sonuçlarına nasıl bakabilirim internetten? Kendim sağlıkcıyım zaten sonuçlara bakınca anlarım.
0 Saat 11 gibi hastaneye yanık vakasıyla hasta getirdiler. Sen de Oğuz S. adlı akrepten indin. Beş kişiydiniz. Saat 12 gibi de acil girişinde arka masamızda oturup çay içmeye başladınız ama biri çağırdı ve kalktınız. Adının Osman olduğunu öğrendiğim genç. O nasıl konuşmaydı, o nasıl bakıştı öyle.
0 Şuan myo kafeteryasında lacivert kazak vizyon boyunluk ve siyah eşarp örtmüş kız sen ne tatlısın beğen ben seni bulurum
0 Dün hukuk konferansın'da gördüğüm, sarışın yeşil hırka giyen ve aşırı tatlı biri kapı önünde karşılaştık göz göze geldik ben çok etkilendim . Eğer o da bir şeyler hissettiyse beni bulsun🙈
0 Çocuk gelişimi 1. sınıf 1. öğretim de bi kız var aşırı dikkatimi çekiyor kafanı kaldırsa beni görecek kaldır kafanı artık 🤗
0 11.mart pazartesi dün gece yani saat 21:30 ve gece 23:30 arası B.Y. cafe ve aşağı doğru giden N. nin arasında neresi olduğunu bilmiyorum cüzdan kaybolmuştur. Görenler varsa ulaşabilirler mi? Lütfen F.B adına kimlik ve kartlar var. Ulaşan gören duyan varsa ulaşabilirse karşılıksız kalmaz bu iyilikleri. Teşekkür ederim.
1 Erkek neden sevdiği kızı engele atar anlam veremedim?
Rumuz biyolog minimum 80 karakter de neymiş. 
0 Sosyal Hizmet okuyan S. Sana olan bu ilgi alaka bende nasıl son bulacak bilmiyorum ama tehlikeli bi durum hissediyorum :')